dinsdag 1 juni 2010

Echte Vaders


Vanaf vandaag is ie dan te vinden in de winkels. En gelukkig hebben we hem ook binnen gekregen het boek "Echte Vaders" uitgegeven door Uitgeverij Snor.

Een geweldig cadeau voor vaderdag!
Echte vaders


Als je dochter verkleed als prostituee naar school wil, of je zoon jou publiekelijk voor gek zet… Hoe gedraag jij je dan als vader? Of beter: hoe gedraagt een échte vader zich dan? In dit boek vind je alles wat je weten moet als Pater Familias. Bomvol statistieken, de nieuwste onderzoeken en weetjes over het vaderschap. Maar ook workshops vleessnijden, snurken en scheren.

Echte vaders

Vroeger was het vaderschap makkelijk. Bij de geboorte van je kind zette je een extra veer op je hoofd, stak een botje door je neus en trok het woud in om een wasbeer te vangen voor een patriarchaal feestmaal. Maar hoe moet dat in deze tijden van geëmancipeerde vrouwen, internet en voorgesneden vlees?
Wat is de rol van de moderne vader?

Gerard Janssen, vader van drie, ging op zoek naar de wortels van het vaderschap. En maakte dit boek vol interviews met deskundigen, harde data, vaderlijke onzin en tips. Met workshops vleessnijden, snurken en handtekeningen zetten. Een boek voor alle vaders die zich wel eens afvragen: 'Hoe doet een Echte Vader dat?'


http://www.juffrouwzonderzorgen.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten