dinsdag 28 september 2010

365 dagen bakken!

Het is toetje is altijd al mijn favoriet geweest. Maar nu kunnen we 365 dagen inspiratie op doen en lekker bakken met deze uitgave van Uitgeverij Snor! Wij presenteren de heerlijkste recepten in de toet en taart kalender!

http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Toet-&-taart-kalender,-365-recepten-van-vrienden-voor-vrienden-p-5427.html

365 + 1 recepten voor toetjes en taarten. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts. Als het aan de Toet- en Taartkalender ligt is het voortaan elke dag feest.
De Toet- en Taartkalender is de opvolger van de succesvolle Soepkalender. Ook deze kalender (zonder jaartal!) is weer een bijzondere en persoonlijke bundeling van foto’s en illustraties bij de favoriete recepten van vrienden en kennissen van Anya van de Wetering, Bregje Nix en Chantal Assinck van Kamer 465.
Het idee voor een kalender met 365 toet- en taartrecepten plus een schrikkeltaartje ontstond al tijdens het maken van de Soepkalender. “Mam, waarom maken we eigenlijk ook geen kalender over toetjes en taarten?”, vroeg de dochter van Anya van de Wetering. Want naast gek op soep, zijn de auteurs dol op toetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten