dinsdag 28 september 2010

365 dagen bakken!

Het is toetje is altijd al mijn favoriet geweest. Maar nu kunnen we 365 dagen inspiratie op doen en lekker bakken met deze uitgave van Uitgeverij Snor! Wij presenteren de heerlijkste recepten in de toet en taart kalender!

http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Toet-&-taart-kalender,-365-recepten-van-vrienden-voor-vrienden-p-5427.html

365 + 1 recepten voor toetjes en taarten. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts. Als het aan de Toet- en Taartkalender ligt is het voortaan elke dag feest.
De Toet- en Taartkalender is de opvolger van de succesvolle Soepkalender. Ook deze kalender (zonder jaartal!) is weer een bijzondere en persoonlijke bundeling van foto’s en illustraties bij de favoriete recepten van vrienden en kennissen van Anya van de Wetering, Bregje Nix en Chantal Assinck van Kamer 465.
Het idee voor een kalender met 365 toet- en taartrecepten plus een schrikkeltaartje ontstond al tijdens het maken van de Soepkalender. “Mam, waarom maken we eigenlijk ook geen kalender over toetjes en taarten?”, vroeg de dochter van Anya van de Wetering. Want naast gek op soep, zijn de auteurs dol op toetjes.

Leukste crafting supplies!

Bij Juffrouw zonder Zorgen kan je ook terecht voor de leukste "handwerk artikelen" wij prefereren natuurlijk de hippere termen als crafting en DIY!


Onlangs hebben we namelijk hele leuke hangertjes toegevoegd aan ons assortiment en dat voor een heel schappelijk prijsje! http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Hangertjes-p-1-c-272.html

Maar ook hebben we de leukste boeken, niet de suffe waar je doorheen moet kijken en in een ander stofje moet denken, maar gelijk dat de creativiteit begint te stromen en dat je meteen lekker aan de slag wilt! http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/D.I.Y-boeken-p-1-c-95.html

Maar ook knoopjes, applicaties, lintjes en bandjes zijn ruim in ons assortiment te vinden!

Ook leuk om met de applicaties en lintjes een simpel shirtje te pimpen! Heel leuk om samen met de kinderen te doen op een druilerige zondagmiddag.
http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Applicaties-p-1-c-104.html
http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Lintjes-p-1-c-105.html
http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Knoopjes-p-1-c-166.html

En zelf ga je lekker met een kop thee aan de slag met een leuk borduurpakket.
http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Hip-borduurwerk-p-1-c-106.html

Wat ons betreft mag de winter beginnen en gaan we lekker craften!Madame Mo

Wij zijn al jaren fan van Madame Mo. Maar nu is ook de collectie uitgebreid met heerlijke leuke fleurige nieuwe producten!

Zo hebben we nu heerlijk ruikende geurzakjes, mooie opera posters, kleurige karpers, prachtige kaarten en praktische noren (gordijnen)

Hier alvast een klein voorproefje, alles is te vinden via deze link: http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Madame-Mo-p-1-c-24.html
donderdag 16 september 2010

Leuke nieuwe poëzieplaatjes!

Een tijdje geleden zijn we begonnen met het verkopen van poëzieplaatjes. In de winkel gingen ze al heel hard, maar ze zijn niet meer aan te slepen sinds we ze ook in onze webwinkel hebben geplaatst. Zodoende hebben we ons assortiment weer lekker aangevuld en gelijk ook uitgebreid. Hier alvast een klein voorproefje van de nieuwe plaatjes. Alle plaatjes zijn te vinden via deze link: http://www.juffrouwzonderzorgen.nl/shop/Po%C3%ABzieplaatjes-p-1-c-177.html