dinsdag 26 april 2011

Enjoy!


Enjoy!

Net binnen de leuke boekjes Enjoy van Mo' Media!

Verkrijbaar in:
Naar buiten, de natuur in, hoofd in de wind, rust en ruimte! In deze gids vind je de leukste dingen om te doen in het groen, op het platteland, aan zee of in de mooiste stadsparken. Fijne logeeradressen in het bos, adressen waar je heerlijk buiten kunt eten, shoppen bij de boer, fietsen, wandelen of strandjutten. En dan vol energie weer naar huis.

Enjoy de frisse buitenlucht!


Vandaag is het jouw dag! Telefoon uit, agenda leeg en de dingen doen waar je blij van wordt. Eindelijk dat kledingstuk op maat of die hot stone massage! Maar ook veel tips en goede adressen voor je eigen personal shopper, een runningcoach op je iPod, een cursus mindfullness en natuurlijk heel veel webshopadressen.

Enjoy een moment voor jezelf!


Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met vrouwen onder elkaar. In deze gids vind je de leukste ideeƫn voor jou met je vriendinnen, je zus of je moeder. Van een yogaweekend op Terschelling tot de beste shopadressen in Antwerpen en een cursus op hoge hakken lopen in Parijs. Maar ook: de leukste home samples sales, loungen aan zee, een workshop cupcakes maken of een sessie handtas lezen.

Enjoy ladies nights & weekends!


Valt je vrije dag letterlijk in het water, omdat het buiten weer eens echt Hollands regent? In deze gids vind je de leukste tips voor een regenachtige dag. Ga uitgebreid lunchen in een fijne woonwinkel, verwen jezelf met een dagje wellness en trek je regenlaarzen aan voor een fikse wandeling. Of blijf lekker binnen en scrap je mooiste foto-album, nodig je vrienden uit voor een high tea of vind je nieuwe behang op internet.

Enjoy a rainy day!


Op zoek naar de leukste adressen voor je retro interieur of vintage outfit? Je vindt ze in deze gids. Van tweedehands designertassen en -schoenen tot de mooiste meubels en lampen van toen. Maar ook de leukste restaurants en hotels in retro & vintage stijl, een workshop breien en haken en op pad met een echte vintage camper. Zonder muffige luchtjes!

Enjoy retro, vintage & nostalgie!2 opmerkingen:

  1. Lijken me heerlijke boekjes! Kan wel wat joy gebruiken:0)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, deze boekjes heb ik op de lentebeurs gezien! En toen vond ik ze heel erg leuk en lief en gezellig! :)

    BeantwoordenVerwijderen